Palmarosa

Palmarosa

Obținut prin distilarea plantelor de Cymbopogon martinii, uleiul esențial de Palmarosa este recunoscut în primul rând pentru efectele sale benefice asupra pielii, datorită îmbinării efectelor de echilibrare a nivelului de hidratare și a producției de sebum cu cele de regenerare celulară. Aroma sa deosebită, de trandafir cu lămaie îl face un component extrem de apreciat în cosmetice, în special în parfumuri.

Continuă să citești în aplicație
Ghidul complet — plus protocoalele personalizate și remediile pentru echilibru emoțional — este disponibil pentru abonați în aplicația Esentiale.

Afecțiuni pentru care ajută

Uleiuri esențiale înrudite

Obține Experiența Completă

Pentru o vizualizare completă a tuturor detaliilor, proprietăților și beneficiilor, descarcă aplicația noastră mobilă. Obține acces la baza noastră de date completă de uleiuri esențiale, amestecuri și afecțiuni, plus conținut și funcții exclusive!