Vitamina E

Vitamin E

  • Denumirea INCI: Tocoferoli (mixt), ulei de semințe de Helianthus annuus (poate fi și alt ulei vegetal, verificați datele producătorului).
  • Origine: globală.
  • Funcție: antioxidant (previne râncezirea uleiurilor și untului vegetal) și anti-îmbătrânire (previne îmbătrânirea pielii legată de oxidare).
  • Metodă extracție: amestec de tocoferoli naturali extrași din Ulei de floarea soarelui (sau alt ulei vegetal) prin distilare moleculară.
  • Proveniență: 100% vegetală (ulei de floarea soarelui).
  • Status: aprobat Ecocert și COSMOS (verificați producătorul).
  • Solubilitate: în ulei.
  • Dozaj: 0,1 - 0,5% (ca antioxidant), 0,5 - 3% (ca activ).
  • Aromă: de ulei de floarea soarelui.
  • Culoare: galbenă, portocalie până la maro.
  • Textură: vâscosă, uneori lipicioasă.
  • Aspect: lichid.
  • Preparate: ulei, balsam, creme, loțiuni, baton, săpun.
  • Valabilitate: 1-3ani, în condiții optime (verificați întotdeauna datele producătorului).

Proprietăți terapeutice

Obține Experiența Completă

Pentru o vizualizare completă a tuturor detaliilor, proprietăților și beneficiilor, descarcă aplicația noastră mobilă. Obține acces la baza noastră de date completă de uleiuri esențiale, amestecuri și afecțiuni, plus conținut și funcții exclusive!