Rozmarin - CO2

Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

  • Denumirea INCI: Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (poate fi și alt ulei vegetal, verificați datele producătorului).
  • Origine: Europa, Maroc, Tunisia.
  • Metodă extracție: extracție selectivă cu CO2 supercritic.
  • Partea din plantă utilizată: ramuri cu frunze.
  • Funcție: antioxidant (previne râncezirea uleiurilor și untului vegetal) și anti-îmbătrânire (previne îmbătrânirea pielii legată de oxidare).
  • Proveniență: 100% vegetală. +…
Continuă să citești în aplicație
Ghidul complet — plus protocoalele personalizate și remediile pentru echilibru emoțional — este disponibil pentru abonați în aplicația Esentiale.

Proprietăți terapeutice

Obține Experiența Completă

Pentru o vizualizare completă a tuturor detaliilor, proprietăților și beneficiilor, descarcă aplicația noastră mobilă. Obține acces la baza noastră de date completă de uleiuri esențiale, amestecuri și afecțiuni, plus conținut și funcții exclusive!