Cetearyl alcohol

Cetearyl alcohol

  • Funcție: co-emulgator (îmbunătățește calitatea și stabilitatea emulsiilor), agent de textură (agent de îngroșare) și emolient (înmoaie pielea).
  • Proveniență: 100% vegetală.
  • Status: aprobat COsmos și Ecocert.
  • Încărcare: neionică.
  • Solubilitate: în ulei.
  • Punct de topire: ~50°C (122°F).
  • Tip preparat cosmetic: O/W (ulei în apă).
  • Dozaj: 1-10% (când este co-emulgator); 1 - 30% (în preparate uleioase).
  • Aromă: ușor uleioasă.
  • Textură:
Continuă să citești în aplicație
Ghidul complet — plus protocoalele personalizate și remediile pentru echilibru emoțional — este disponibil pentru abonați în aplicația Esentiale.

Proprietăți terapeutice

Obține Experiența Completă

Pentru o vizualizare completă a tuturor detaliilor, proprietăților și beneficiilor, descarcă aplicația noastră mobilă. Obține acces la baza noastră de date completă de uleiuri esențiale, amestecuri și afecțiuni, plus conținut și funcții exclusive!