Arrowroot pudră

Arrowroot powder

  • Familie: Marantaceae.
  • Origine: Mexic, America Centrală, America de Sud.
  • Metodă extracție: măcinare.
  • Partea din plantă utilizată: rizom.
  • Funcție: Liant, agent de îngroșare, matifiant.
  • Proveniență: 100% vegetală.
  • Status: aprobat Ecocert.
  • Solubilitate: parțial solubil în apă; dispersabil în ulei.
  • Tip preparat cosmetic: îngrijirea pielii, îngrijirea părului, machiaj, igienă orală.
  • Dozaj: 10-50%.
  • Aromă: neutră.
  • Gust:
Continuă să citești în aplicație
Ghidul complet — plus protocoalele personalizate și remediile pentru echilibru emoțional — este disponibil pentru abonați în aplicația Esentiale.

Proprietăți terapeutice

Obține Experiența Completă

Pentru o vizualizare completă a tuturor detaliilor, proprietăților și beneficiilor, descarcă aplicația noastră mobilă. Obține acces la baza noastră de date completă de uleiuri esențiale, amestecuri și afecțiuni, plus conținut și funcții exclusive!